Onze medewerkers

Wij vormen een enthousiast en deskundig team. Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerkers met daarbij aangegeven op welke dagen zij normaliter aanwezig zijn.

Marc de Wit

Marc is als register accountant en mede-eigenaar betrokken bij AccountAbilities. Naast verantwoordelijk partner op een divers klantenpakket, houdt Marc zich tevens bezig met verslaggevingsvraagstukken op het gebied van IFRS en Nederlandse verslaggevingsvereisten.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Martijn te Nuijl

Martijn is actief als register accountant en mede-eigenaar van AccountAbilities. Naast verantwoordelijk partner op een gevarieerd klantenpakket, assisteert hij bij diverse organisaties in de optimalisatie van de administratieve processen en interne/externe rapportages.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Amina Schreurs

Amina is als office manager onze steun en toeverlaat binnen kantoor. Zij zorgt daarbij voor logistieke en facilitaire ondersteuning voor de overige medewerkers. Ook draagt zij zorg voor ons debiteurenbeheer. Daarnaast verzorgt zij de administratie voor een scala aan klanten.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Melinda Lechner

Melinda is hoofd salarisadministratie. In 2011 heeft Melinda de Vakopleiding Payroll Service (VPS) met succes afgerond, en staat ingeschreven in het NIRPA-register als Register Payroll Professional (RPP). Zij is verantwoordelijk voor alle salarisverwerkingen binnen AccountAbilities. Daarnaast verstrekt zij advies op het gebied van personeelsadministratie en HRM. Zij is tevens lid van de Vereniging van Salarisadministrateurs (VNSa) en (mede)regio-coördinator voor deze vereniging.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Pieter van Wel

Pieter is als senior assistent accountant werkzaam binnen ons kantoor. Naast het beheren van een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille, welke een diversiteit aan ondernemingsvormen bevat, is Pieter aanspreekpunt voor junior assistenten. Door zijn ruime ervaring binnen de samenstelpraktijk behoren zowel het samenstellen van jaarrekeningen als het verzorgen van fiscale aangiftes tot zijn werkzaamheden. Tevens is hij als senior verantwoordelijk voor de begeleiding van junior assistenten en fungeert hij als aanspreekpunt voor de directie.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Feijtus Hogenbirk

Feijtus is een all-round finance professional met een Big-4 achtergrond en een brede ervaring als financieel eind- verantwoordelijke bij verschillende (inter-) nationale organisaties in een diversiteit aan bedrijfstakken. Met zijn kennis en ervaring aangaande vraagstukken met betrekking tot accounting, tax, treasury en interne beheersing / governance is hij een pragmatische, oplossings- en resultaatgerichte sparring partner voor een verscheidenheid aan organisaties.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Frans van der Aar

Frans is als senior assistent accountant werkzaam binnen ons kantoor en tevens de interne en externe relatiebeheerder. Met zijn ruime ervaring op relatiebeheer en de samenstelpraktijk verzorgd hij hiermee ook de interne kantoorplanning en aansturing en begeleiding van de medewerkers en fungeert hij als aanspreekpunt voor de directie.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Jorieke Groote

Jorieke werkt als salarisadministrateur. Ze verifieert, berekent en actualiseert salarisinformatie en personeelsgegevens. Ze staat ingeschreven in het NIRPA-register als Register Salarisadministrateur (RSa) en als lid van de Vereniging van Salarisadministrateurs (VNSa) blijft ze op de hoogte omtrent veranderingen in belastingen en wetgeving die betrekking hebben op het proces van salarisadministratie.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Ahmad Khodabaks

Ahmad verzorgt als Assistant Accountant de administratie, aangifte omzetbelasting en diverse belastingaangiften. Verder assisteert hij bij het opstellen van de jaarrekeningen en diverse rapportages.

Aanwezig op


Peshko Salih

Peshko is voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen van diverse soorten ondernemingen, waaronder ondernemers, DGA’s, handelsondernemingen en dienstverlenende ondernemingen. Zijn specialisatie ligt bij het MKB.

Aanwezig op


Jelle Perger

Jelle houdt zich als beginnend assistent account voornamelijk bezig met IB-aangiftes én het onderhouden van administraties. Hiernaast studeert Jelle aan de Hogeschool van Amsterdam om op deze manier een perfecte afwisseling tussen eigen ontwikkeling en relevante werkervaring op te doen.

Aanwezig op (flexibel afhankelijk van studie) 


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van over AccountAbilities.