Onze medewerkers

Wij vormen een enthousiast en deskundig team. Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerkers met daarbij aangegeven op welke dagen zij normaliter aanwezig zijn.

Marc de Wit

Marc is als register accountant en mede-eigenaar betrokken bij AccountAbilities. Naast verantwoordelijk partner op een divers klantenpakket, houdt Marc zich tevens bezig met verslaggevingsvraagstukken op het gebied van IFRS en Nederlandse verslaggevingsvereisten.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Martijn te Nuijl

Martijn is actief als register accountant en mede-eigenaar van AccountAbilities. Naast verantwoordelijk partner op een gevarieerd klantenpakket, assisteert hij bij diverse organisaties in de optimalisatie van de administratieve processen en interne/externe rapportages.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Melinda Lechner

Melinda is hoofd salarisadministratie. In 2011 heeft Melinda de Vakopleiding Payroll Service (VPS) met succes afgerond, en staat ingeschreven in het NIRPA-register als Register Payroll Professional (RPP). Zij is verantwoordelijk voor alle salarisverwerkingen binnen AccountAbilities. Daarnaast verstrekt zij advies op het gebied van personeelsadministratie en HRM. Zij is tevens lid van de Vereniging van Salarisadministrateurs (VNSa) en (mede)regio-coördinator voor deze vereniging.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Amina Schreurs

Amina is als office manager onze steun en toeverlaat binnen kantoor. Zij zorgt daarbij voor logistieke en facilitaire ondersteuning voor de overige medewerkers. Daarnaast verzorgt zij de administratie voor een scala aan klanten.

Aanwezig op


Pieter van Wel

Pieter is verantwoordelijk voor een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille dat varieert van eenmanszaken tot BV’s. Zijn ervaring behelst alle werkzaamheden binnen de samenstelpraktijk, van het verzorgen van aangiftes tot het samenstellen van jaarrekeningen.

Volg mij op LinkedIn

Aanwezig op


Jorieke Groote

Jorieke werkt als salarisadministrateur. Ze verifieert, berekent en actualiseert salarisinformatie en personeelsgegevens. Ze staat ingeschreven in het NIRPA-register als Register Salarisadministrateur (RSa) en als lid van de Vereniging van Salarisadministrateurs (VNSa) blijft ze op de hoogte omtrent veranderingen in belastingen en wetgeving die betrekking hebben op het proces van salarisadministratie.

 Aanwezig op:


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van over AccountAbilities.